Cava Berdié

Compra-cava-Berdie-del-penedès

Consulta els productes de Cava Berdié


Comprar caves de Cava Berdié

Caves Reserva i Gran Reserva, un celler jove, dinàmic i entusiasta

Aquesta criança en la foscor i el silenci del celler sota terra faran que s’harmonitzin totes les seves aromes i que es desenvolupin totes les millors qualitats organolèptiques per obtenir uns caves amb complexitat aromàtica alhora que molt frescos i actuals. A través de meravelloses transformacions es creen i modifiquen infinitat d’aromes i sabors.

Cava Berdié està situada en un marc incomparable, sobre un mar de vinyes en El Penedès. Tenim la gran sort que la vida ha posat en el nostre camí aquest celler i aquesta terra que trepitgem, que dóna el fruit per crear els nostres caves Berdié. I és aquí, en aquest terrer, que creixen i maduren les vinyes de la nostra casa, totes elles varietats tradicionals del Penedès, fins a aconseguir el seu punt òptim de maduració.

Cada vegada que fem olor i assaborim una copa de Cava Berdié, trobem les aromes d’un paisatge, les herbes aromàtiques del nostre bosc, la influència del mar Mediterrani i els rajos de sol que han acaronat cadascun dels grans dels nostres raïms. També trobem l’amor i l’esforç d’una família que dia a dia fa de la seva vocació un art i una altra manera de veure el món.

0
La teva cistella està buida!

Sembla que encara no has afegit cap producte.

Consulta els productes