Pagès Entrena

comprar-cavas-vins-Pagès-Entrena

Consulta els productes de Pagès Entrena


Comprar vins i caves de Pagès Entrena

L’alta qualitat dels nostres productes ens marca una manera de treballar un tant diferent a la resta del sector.

Des de principis del segle XX, la família Pagès s’ha dedicat a l’elaboració de vins d’alta qualitat. Al cap d’uns anys d’estar elaborant vins tranquils, l’any 1950, Joan Pagès Gabarra, va iniciar l’elaboració i venda de vins escumosos a la comarca del Vallès Oriental, a prop de Barcelona.

Quan va aparèixer el reconeixement de la paraula Cava com a denominació d’origen i es va reconèixer com a producte de qualitat produït en una regió determinada, Joan Pagès Padró va adquirir un antic molí paperer del segle XVIII, el qual reunia les condicions favorables per a l‘elaboració de Cava.

És l’any 1987, quan Pagès Entrena, S.A. neix com a empresa. Un negoci familiar, on la tercera generació, Joan Pagès Entrena, s’uneix al projecte iniciat pel seu avi per tal d’obtenir una empresa dedicada a l’elaboració de Caves d’alta qualitat amb uns objectius molt definits: oferir als seus clients un producte de màxima qualitat amb un servei immillorable.

Des d’aleshores, els Caves de Pagès Entrena han recollit elogis i distincions tant nacionals com internacionals, atorgades per les institucions més rellevants del món de l’enologia.

0
La teva cistella està buida!

Sembla que encara no has afegit cap producte.

Consulta els productes