La Font de Jui

comprar-classic-penedès-finca-font-de-jui

Consulta els productes de La Font de Jui


Comprar Clàssics Penedès La Font de Jui

Projecte basat amb el control de tot el procés

Vinya situada dins el paratge La Pedra Blanca al municipi de Subirats, Alt Penedès. Coneguda com La Font de Jui, d’una extensió d’onze hectàrees i mitja, pendents suaus, sòl calcari, franc-argilós, profund i ben drenat.

Per convenciment personal hem passat del cultiu ecològic a emprar tècniques biodinàmiques amb l’objectiu d’aconseguir una finca equilibrada i sostenible, afavorint la biodiversitat i l’estructura del sol. Coberta vegetal espontània i puntualment sembrada entre fileres amb varietats d’arrel pivotant que permeten airejar la terra, aportar matèria orgànica i millorar la vida microbiana (a través dels preparats biodinàmics) que la transforma en sals minerals assimilables per les plantes.

Celler situat al vell mig de la Finca La Font de Jui. Vinifiquem exclusivament el nostre propi raïm segons el principi de la mínima intervenció i màxim respecte pel producte. El premsat a baixa pressió i amb la màxima suavitat de raïms sencers permet obtenir un most de gran qualitat i prescindir de tractaments correctors poc específics preservant el seu caràcter.

0
La teva cistella està buida!

Sembla que encara no has afegit cap producte.

Consulta els productes