La Font de Jui

comprar-classic-penedès-finca-font-de-jui

Projecte basat amb el control de tot el procés

Vinya situada dins el paratge La Pedra Blanca al municipi de Subirats, Alt Penedès. Coneguda com La Font de Jui, d’una extensió d’onze hectàrees i mitja, pendents suaus, sòl calcari, franc-argilós, profund i ben drenat.

Per convenciment personal hem passat del cultiu ecològic a emprar tècniques biodinàmiques amb l’objectiu d’aconseguir una finca equilibrada i sostenible, afavorint la biodiversitat i l’estructura del sol. Coberta vegetal espontània i puntualment sembrada entre fileres amb varietats d’arrel pivotant que permeten airejar la terra, aportar matèria orgànica i millorar la vida microbiana (a través dels preparats biodinàmics) que la transforma en sals minerals assimilables per les plantes.

Celler situat al vell mig de la Finca La Font de Jui. Vinifiquem exclusivament el nostre propi raïm segons el principi de la mínima intervenció i màxim respecte pel producte. El premsat a baixa pressió i amb la màxima suavitat de raïms sencers permet obtenir un most de gran qualitat i prescindir de tractaments correctors poc específics preservant el seu caràcter.

PAGAMENT SEGUR ENTREGA EN 48/72 H ASSEGURANÇA INCLOSA EN L'ENVIAMENT

Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?
Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?

FES-TE DEL CLUB DIRECTE DEL CELLER

Si vols tenir accés a les millors promocions que et poden oferir els nostres cellers col·laboradors, en aquest espai rebràs informació puntual i ofertes concretes per als membres del club. Escriu el teu correu electrònic i ja en formaràs part.


    Llegir

    You've just added this product to the cart: