Josep Mª Ferret Guasch Caves i Vins

comprar-cava-celler-ferret-guasch

Consulta els productes de Ferret Guasch


Comprar vins i caves de Ferret Guasch

Una filosofia molt clara: qualitat, qualitat i qualitat, no quantitat

Escriure la història d’un mateix no és fàcil, sobre tot si dius la veritat. Jo, Josep Mª Ferret, vaig néixer l’any 1955 en unes caves situades a Guardiola de Font-Rubí i fundades pel meu pare al 1941.

Després de tota una vida, decideixo emprendre una nova singladura en solitari, donant el meu nom i cognoms a uns productes. Així neix al 1997 Josep Mª Ferret Guasch Caves i Vins.

Actualment junt amb la meva esposa i fill, estem lluitant per un creixement molt sostingut amb una filosofia molt clara: qualitat, qualitat i qualitat, no quantitat.

Els viticultors i elaboradors de Catalunya treballem cada dia per aconseguir grans vins i caves. Tenim al nostre favor una llarga tradició que hem anat perfeccionant amb les tècniques i els mètodes d’elaboració més innovadors, per obtenir uns vins i caves que responen a caràcter complex i ple de matisos d’un territori petit, però amb una gran diversitat de paisatges, microclimes i varietats de raïms.

Actualment, els vins i caves de Catalunya tenen el reconeixement i la valoració dels grans especialistes i crítics per la seva rotunda expressió dels nous valors del vi.

Una de les regions més riques i diverses de l’Europa vitivinícola i la zona de més producció internacional de Catalunya és el Penedès, que destaca per la qualitat dels seus productes i el dinamisme de la seva gent.

Els terrenys estan formats per petits pujols que van pujant des el mar fins a Montserrat, passant per petites valls de diferents rius.

El clima és mediterrani, temperat, càlid i suau, amb notables oscil·lacions tèrmiques estacionals. La baixa pluviositat i l’elevada isolació contribueixen a fer del Penedès una zona òptima per al conreu de la vinya. La diversitat de vins és la característica més destacada del Penedès. Gran productora de vins blancs, bona part dels vins es dediquen a l’elaboració de cava. Els darrers temps s’ha augmentat notablement la producció de vins negres, que tenen cos, són sedosos, aromàtics i equilibrats.

0
La teva cistella està buida!

Sembla que encara no has afegit cap producte.

Consulta els productes