U MES U

comprar-vins-i-caves-celler-umesu-penedes

L’art de la suma

Tots els vins i caves tenen certificació orgànica i vegana.

La cura meticulosa de tots els processos de la viticultura i la vinificació, així com la experiència i desig de la millora contínua a través del treball en equip, permet a U MES U elaborar vins únics, plens d’elegància i personalitat i premiats en els concursos internacionals més prestigiosos.

Sumem visions i esforços. Sumem il·lusions i emoció. Sumem també alegries, triomfs i celebracions. No és una suma, són moltes: l’argila i la pedra calcària; el cep i l’abella, la vinya i el celler; el viticultor i l’elaborador; el medi ambient i tu.

Sumen totes i cadascuna de les persones entregades a aquest projecte. La cura de la vinya, la vinificació, la criança… Tots i cadascun de nosaltres aporta el seu coneixement i experiència, crucials per a aquest projecte.

La investigació, prova i error, l’aprenentatge i l’insaciable ambició per millorar és el que ens permet augmentar la qualitat dels nostres vins any rere any.

Implementar una agricultura sostenible és la nostra responsabilitat. Per això, és imprescindible el cultiu ecològic i l’observació contínua del camp. Tots els nostres caves i vins tenen la certificació orgànica del CCPAE.

PAGAMENT SEGUR ENTREGA EN 48/72 H ASSEGURANÇA INCLOSA EN L'ENVIAMENT

Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?
Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?

FES-TE DEL CLUB DIRECTE DEL CELLER

Si vols tenir accés a les millors promocions que et poden oferir els nostres cellers col·laboradors, en aquest espai rebràs informació puntual i ofertes concretes per als membres del club. Escriu el teu correu electrònic i ja en formaràs part.


    Llegir

    You've just added this product to the cart: