U MES U

comprar-vins-i-caves-celler-umesu-penedes

Consulta els productes del celler U MES U


Comprar vins i caves del celler U MES U

L’art de la suma

Tots els vins i caves tenen certificació orgànica i vegana.

La cura meticulosa de tots els processos de la viticultura i la vinificació, així com la experiència i desig de la millora contínua a través del treball en equip, permet a U MES U elaborar vins únics, plens d’elegància i personalitat i premiats en els concursos internacionals més prestigiosos.

Sumem visions i esforços. Sumem il·lusions i emoció. Sumem també alegries, triomfs i celebracions. No és una suma, són moltes: l’argila i la pedra calcària; el cep i l’abella, la vinya i el celler; el viticultor i l’elaborador; el medi ambient i tu.

Sumen totes i cadascuna de les persones entregades a aquest projecte. La cura de la vinya, la vinificació, la criança… Tots i cadascun de nosaltres aporta el seu coneixement i experiència, crucials per a aquest projecte.

La investigació, prova i error, l’aprenentatge i l’insaciable ambició per millorar és el que ens permet augmentar la qualitat dels nostres vins any rere any.

Implementar una agricultura sostenible és la nostra responsabilitat. Per això, és imprescindible el cultiu ecològic i l’observació contínua del camp. Tots els nostres caves i vins tenen la certificació orgànica del CCPAE.

0
La teva cistella està buida!

Sembla que encara no has afegit cap producte.

Consulta els productes