Celler Mas Rodó

comprar-vins-celler-Mas-Rodo

Baixa producció, alta qualitat

El compromís amb el nostre entorn, l’expressió del terroir i un acurat procés d’elaboració, són els principis sobre els quals sustentem el nostre projecte. Els nostres vins han de reflectir el caràcter peculiar de Mediona, la zona de muntanya interior del Penedès (Barcelona). Estem entre muntanyes, a 500m. d’alçada, en un entorn ecològic i qualitativament privilegiat i això guia la nostra manera de treballar. El nostre terroir ens permet treballar tant amb varietats locals com internacionals, ja que entenem que les plantes no saben de fronteres sinó de climes i terres, i la particularitat a MAS RODÓ és la capacitat adaptativa que han mostrat les diferents varietats donant resultats òptims, pel que fa a l’expressió de la seva potencialitat.

Un entorn mediterrani amb un comportament climàtic molt més fred i terres parques, el que defineix a una Denominació d’Origen és més ampli, el que ens defineix a nosaltres són aquestes particularitats. Des de la Montonega, o Parellada rosada, un raïm recuperat que es desenvolupa només en alçada. Al Macabeu, tradicional del Penedès, però que únicament transmet tota la seva potencial quan és tractada amb cura, respecte i paciència. La Riesling, una varietat típicament del centre d’Europa, de climes més freds, i poc treballada al nostre país, ja que difícilment s’adapta si no se li ofereix alguna cosa semblant al seu origen. Pel que fa als vins negres, tenim cura dels nostres Cabernet Sauvignon i Merlot, dues varietats universals que a MAS RODÓ despunten, conjuntant una inusual combinació entre acidesa i maduració que permeten que el nostre celler parli de tu a tu les millors zones vinícoles del món. Altres varietats com la Parellada, Ull de llebre, Muscat, també despunten i accentuen aquesta capacitat de treure el millor d’elles, que ens aporta el nostre terroir, i que esperem continuï demostrant amb les nostres més recents plantacions de Garnatxa blanca i negra. Creem així vins d’alta qualitat amb una personalitat marcada, directes, que expressen tot el caràcter de la fruita i que ens exigeixen el màxim rigor en la selecció dels raïms. Per això tenim cura de tots els detalls en el cultiu, en la verema i en l’elaboració del most i el vi. Tot ha de confluir perquè els nostres vins resultin extraordinaris.

PAGAMENT SEGUR ENTREGA EN 48/72 H ASSEGURANÇA INCLOSA EN L'ENVIAMENT

Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?
Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?

FES-TE DEL CLUB DIRECTE DEL CELLER

Si vols tenir accés a les millors promocions que et poden oferir els nostres cellers col·laboradors, en aquest espai rebràs informació puntual i ofertes concretes per als membres del club. Escriu el teu correu electrònic i ja en formaràs part.


    Llegir

    You've just added this product to the cart: