Puig-Batet

compra-vins-puig-batet-garraf

Puig Batet – Finca Corral d’en Massó – Vins i vinyes del Garraf

Petit celler familiar especialitzat en l’elaboració artesanal de vins. En concret, actualment tenim quatre vins, el Blanc “Xic”, el Rosat “Fer el trago”, el Negre “Vibacu”, i el Negre Criança, “Petit Roc”.

Amb el conreu de la finca del Corral d’en Massó hem recuperat unes vinyes amb quasi 100 anys d’història, en unes terres properes al mar i a la muntanya.

La tradició vitivinícola es remonta a l’any 1920, quan la família Puig Coll adquireix la finca del Corral d’en Massó i es llavors quan es comença a cuidar i a conrear les terres amb la posterior elaboració vi. Aquesta primer etapa arriba fins l’any 1982, quan es deixa de fer vi i no serà fins el 2010 que la família Puig Batet torna a engegar el projecte.

En un inici es comença elaborant un vi rosat, cuidant d’aprop tot el procés, escollint sempre el millor raïm i produint el vi de manera totalment artesanal. A partir del 2011 es produeixen dos vins negres de diferents varietats i un vi blanc, aquest darrer per a consum propi. No és fins el 2012 que es registre i es legalitza el Celler, donant-nos a conèixer participant en les fires del sector i obrint i ampliant els punts de venda.

PAGAMENT SEGUR ENTREGA EN 48/72 H ASSEGURANÇA INCLOSA EN L'ENVIAMENT

Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?
Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?

FES-TE DEL CLUB DIRECTE DEL CELLER

Si vols tenir accés a les millors promocions que et poden oferir els nostres cellers col·laboradors, en aquest espai rebràs informació puntual i ofertes concretes per als membres del club. Escriu el teu correu electrònic i ja en formaràs part.


    Llegir

    You've just added this product to the cart: