Viníric

compra-vins-calonge-celler-viniric-emporda

Viníric és de Calonge i és Calonge al mateix temps.

A Viníric apliquem coneixements diversos: des dels tradicionals – com ara el seguiment de les fases lunars i l’ús d’adobs naturals – fins a les tècniques més innovadores: fermentacions en fred, inertitzacions i d’altres. Evolució i experimentació, aquest és l’estil de Viníric.

Actualment es treballen 8 hectàrees i 4 més en procés de plantació on les protagonistes són les varietats autòctones garnatxa negre i garnatxa blanca que conviuen amb el xarel.lo, macabeu, monastrell, ull de llebre i sirà.

Calonge, un oasi agrícola

Calonge, l’escenari perfecte per tirar endavant el meu projecte. La terra, de tradició agrícola; El paisatge, a redós del massís de les Gavarres, que suavitza els estius càlids i secs, i calma la tramuntana.

La zona te uns PHs elevats( 6-7) i una matèria orgànica baixa que són paràmetres adequats per al conreu de la vinya.

La vessant meridional te un nivell freàtic elevat, punt important que ha ajudat a la fixació de l’agricultura en aquesta zona.

Els sòls són de naturalesa al.luvial compostos majoritàriament per graves, sorres, llims i argiles.

Les precipitacions de 400 l / m2 , la proximitat del mar i la tramuntana a recés de les Gavarres creen un microclima de temperatures suaus en les diferents estacions de l’any.

Enllà de l’Empordà turístic i urbanitzat el clima de Calonge és ideal per a la vinya, i els seus vins així ho expressen.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products