Cellers Blanch

comprar-vins-celler-blanch-ecologics-de-tarragona

Un tracte delicat del raïm en què es busca la seva màxima expressió en tot el procés, des del cep fins a l’ampolla

Els orígens de la família Blanch relacionats amb l’àmbit agrícola es remunten a més de 300 anys enrere amb referències escrites des del 1736. Cultivant productes típics de la zona de Tarragona, l’evolució ha conduit al cultiu principal de raïm en varietats com el Xarel·lo, Moscatell, Macabeu, Subirat Parent, Chardonnay i l’Ull de llebre sense oblidar el cultiu de l’oliva o els fruits secs com l’avellana i l’ametlla.

Els fruits de la terra així com la relació amb aquesta, van despertar el desig de fer un pas més en l’evolució i tractament del raïm. Joan Blanch Mestre va emprendre un petit negoci d’elaboració i comercialització de vins l’any 1965. Uns anys més tard, 1990, la segona generació dels negoci familiar va obrir nous camps de treball per endinsar-se en el món del Cava, així com la presència a les D.O. Priorat i la D.O. Tarragona amb una aposta clara per l’exportació.

En l’actualitat, la tercera generació ha considerat buscar el seu lloc dins del mercat i focalitzar-se en l’essència del producte, les característiques de la terra i del seu raïm i fer un negoci basat en un producte ecològic i de màxima qualitat.
Tant és així que els primers vins d’aquesta nova etapa son amb la varietat Subirat Parent, molt característica de la zona de Tarragona i recuperada especialment per aquest projecte.
Un tracte tant delicat del raïm en el que es busca la seva màxima expressió, obliga a un control del procés des del cep fins l’ampolla, on cada detall ha de ser cuidat, esdevenint l’excel·lència, l’esforç i el respecte per l’entorn com a principals valors.

PAGAMENT SEGUR ENTREGA EN 48/72 H ASSEGURANÇA INCLOSA EN L'ENVIAMENT

Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?
Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?

FES-TE DEL CLUB DIRECTE DEL CELLER

Si vols tenir accés a les millors promocions que et poden oferir els nostres cellers col·laboradors, en aquest espai rebràs informació puntual i ofertes concretes per als membres del club. Escriu el teu correu electrònic i ja en formaràs part.


    Llegir

    You've just added this product to the cart: