Celler MontPicolis

comprar-vins-i-escumosos-Clàssic-Penedès-montpicolis

Consulta els productes de Celler MontPicolis


Comprar vins i escumosos Clàssic Penedès Celler MontPicolis

Passió per la terra amb la voluntat de fer vins i escumosos amb personalitat, estil propi, moderns i elegants.

Els nostres avantpassats estaven estretament vinculats a les terres del Penedès com viticultors, però també com a petits elaboradors.

Fruit del treball i l’estima per la terra neix MontPicolis. Vins i escumosos Clàssic Penedès de qualitat.

Després de diversos anys, hem volgut reprendre el que la nostra família havia fet antigament: Produir els nostres propis vins i escumosos Clàssic Penedès, però amb amplis coneixements previs tan de viticultura com d’enologia.

Celler familiar de Vilobí del Penedès, terra d’escumosos Clàssic Penedès.

Tots els membres de la nostra família estan estretament vinculats al món del vi en diversos àmbits. Amb el Celler MontPicolis, iniciem un nou projecte familiar amb moltes ganes i entusiasme, ja que després de molts esforços hem pogut fer realitat un petit somni.

El nom de MontPicolis sorgeix com a homenatge a la zona on tenim algunes de les vinyes, que la nostra família s’ha encarregat de treballar al llarg de molts anys.

La nostre filosofia, es obtenir en tot moment producte amb la màxima qualitat, que iniciem amb un seguiment i treball exhaustiu i metòdic a la vinya, y que segueix amb un control de tots els processos d’elaboració dels vins i caves, amb la finalitat de poder oferir vins i escumosos Clàssic Penedès moderns i elegants, que s’adaptin als gustos de les noves generacions i amb un estil propi de personalitat i singularitat.

0
La teva cistella està buida!

Sembla que encara no has afegit cap producte.

Consulta els productes