Cava Varias

compra-cava-varias-vins-i-caves-penedes

Consulta els productes de Cava Varias


Comprar vins i caves de Cava Varias

Per a nosaltres TERRA, VINYA, RAÏM… signifiquen evolució i voluntat de perfecció, signifiquen harmonia, signifiquen futur…

Una acurada atenció i dedicació dels homes i de les dones que generació darrera generació mimen amb el seu treball les vinyes del Penedès, unint el coneixement ancestral de la terra i les vinyes amb les noves tecnologies

Des de 1968 a Sant Sadurní d’Anoia, Pere Varias uneix el millor de l’experiència i de la tradició amb el millor de la innovació i de la tecnologia. La nostra filosofia, assentada en la passió, el caràcter de la terra, el treball, la paciència, la investigació i la innovació; està pensada per a aconseguir els millors caves i vins, destinats a aquells que confien en les coses ben fetes.
A la nostra bodega, es combina l’última tecnologia en tancs d’acer inoxidable per a la fermentació controlada amb les bótes de roure francès i americà per a una bona criança.

A Cava Varias apostem per una producció que ens permet introduir tot allò que la innovació i la tecnologia d’avui pot aportar en l’elaboració de vins i caves d’extraordinària qualitat.
Les nostres caves amb una temperatura i humitat constants; més el temps de criança i envelliment de les nostres botelles; fan que només surtin al mercat caves de Reserva.

0
La teva cistella està buida!

Sembla que encara no has afegit cap producte.

Consulta els productes