Cava Vives Ambrós

Vives Ambròs és un cognom amb un fort arrelament a Montferri i a la comarca de l’Alt Camp.

En aquestes terres privilegiades per al cultiu de la vinya, la família Vives de Ca l’Ambròs troba les seves arrels cinc segles enrere.

En Lluis Vives, viticultor audaç i emprenedor, d’idees avançades al seu temps, va posar els fonaments d’aquesta casa.

El 1.969, en Lluis Vives va remodelar la bodega, excavant els cups de cairons que servirien per a la elaboració dels vins per a base cava. També va comprar la maquinària, ja en acer inoxidable, per al premsat del raïm.

Finalment van trobar la seva ubicació definitiva en la bodega de Montferri, la qual, remodelaren a consciència i la convertiren en una cava.Iniciaren allà l’elaboració del cava Vives Ambròs l’any 1996. Gràcies a l’experiència obtinguda en bodegues exemplars de renom i a la influència de les generacions anteriors, van apostar per elaborar un cava d’alta qualitat, un cava artesanal de llargues criances i amb una clara aposta per una reduïda i acurada producció.

PAGAMENT SEGUR ENTREGA EN 48/72 H ASSEGURANÇA INCLOSA EN L'ENVIAMENT

Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?
Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?

FES-TE DEL CLUB DIRECTE DEL CELLER

Si vols tenir accés a les millors promocions que et poden oferir els nostres cellers col·laboradors, en aquest espai rebràs informació puntual i ofertes concretes per als membres del club. Escriu el teu correu electrònic i ja en formaràs part.


    Llegir

    You've just added this product to the cart: