Cava Guilera

comprar-cava-Guilera-premium-de-qualitat

Consulta els productes de Cava Guilera


Comprar caves de Cava Guilera

El cava necessita temps per esdevenir un Gran Cava.

Cava Guilera som un petit celler familiar especialitzat en l’elaboració artesanal de caves de llarga criança: Reserva i Gran Reserva. Mantenim tot el procés artesanal, elaborem una petita producció d’unes 25.000 ampolles anuals i treballem amb criances que oscil·len entre 24 mesos i 12 anys. Tots els nostres caves són suaus, harmònics i elegants. Amb una bombolla fina que explota delicadament en boca i uns sabors afruitats que s’intensifiquen amb el pas dels anys. Són caves gastronòmics i molt versàtils; gaudeix-los a copes o menjant.

Vinyes de secà 100% sostenibles a la vora del mar mediterrani, aquest és l’ADN del Penedès i dels nostres caves. Sempre amb el xarel·lo com a bandera, ben acompanyat pel macabeu i una pinzellada de parellada. A Cava Guilera ens agrada que els nostres caves reflecteixin què passava a la vinya quan el raïm madurava. Sol, pluja, terra i vent; cada collita és diferent i volem ressaltar les característiques pròpies de cada anyada. Per aquest motiu no hi ha pas per fusta: Només raïm i temps a l’aixopluc de les mares.

Un cava premium és un producte bastant exclusiu. Segons dades del Consell Regulador del Cava 2016: Només el 2% dels caves del mercat són Gran Reserva, el 10% Reserva i el 88% restant són caves joves. Podràs identificar-los ràpidament a través de l’adhesiu rodonet que indica la criança: Blanc Cava – mínim 9 mesos de criança. Verd Reserva – mínim 15 mesos de criança. Negre Gran Reserva – mínim 30 mesos i controls de qualitat exigits pel Consell Regulador del Cava. El consum és un pinzell que dibuixa la societat del demà. Tasta’ns!

0
La teva cistella està buida!

Sembla que encara no has afegit cap producte.

Consulta els productes