Caves Mascaró

comprar-cava-mascaro-directe-celler

Cellers Mascaró, una clara vocació d´unir tradició i modernitat.

Els vins i caves Mascaró es produeixen amb raïm de les vinyes a Santes Creus i Aiguamúrcia.

El 1946 va néixer l’empresa de la mà de Narcís Mascaró, fill de vinater i destil·lador, i s’ha dedicat a l’elaboració i comercialització de vins, caves i destil·lats. Avui dia encara manté una estructura familiar, amb Montserrat Mascaró, néta del fundador, a càrrec de la gerència.

També conserva la seva ubicació original al centre urbà de Vilafranca del Penedès, a la casa Galtés i Maine, ara més coneguda com a Caves Mascaró. Aquest edifici és un exemple del modernisme tardà de la localitat amb la façana de 1912, caracteritzada per la seva potent ornamentació floral, que s’estén per les obertures, i pel traçat de tradició clàssica en forma de garlandes.

L’elaboració dels vins i els caves Mascaró es realitza íntegrament amb el raïm produït a les seves vinyes pròpies de Santes Creus i d’Aiguamúrcia. Cultiven les varietats blanques parellada, macabeu, xarel·lo, chardonnay i sauvignon blanc; i les tintes sauvignon, merlot i garnatxa.

Mascaró és una de les firmes més reconegudes del Penedès: els seus vins, caves i brandis han acumulat premis i prestigi al llarg de dècades.

0
La teva cistella està buida!

Sembla que encara no has afegit cap producte.

Consulta els productes