Celler Grapissó vins d’altura i escumosos Clàssic Penedès de La Llacuna

Clàssic-Penedès-Celler-Grapissó-vins-altura-logo

Buscant la màxima essència de les parcel·les, com a vins d’altura

Situats a la Llacuna, concretament al barri de les Vilates a 2Km de la la Llacuna (Anoia).Un celler amb vistes excel.lents de les vinyes i al fons Montserrat enmig de prats i boscos frondosos.

Tenim una producció limitada i totalment artesanal d´aquesta manera oferim un producte elaborat i embotellat pel propi celler, un producte de la terra, amb diferents sòls i amb temperatures oscil.lants per gaudir dels millors aromes i contrastos en els nostres vins.

Només vinifiquem petits trossos de les parcel·les, buscant la pura essència dels costers, de sòls calcaris i arenosos, amb una lleugera presència d’argila destinant, una producció selectiva per als nostres vins embotellats de qualitat.

Celler Grapissó, dins la DO Penedès, elaborem vins monovarietals de varietats 100% parellada, 100% cabernet sauvignon, 100% ull de llebre i 100% merlot. També elabora escumosos de 15 a 36 mesos de criança. Considerats com a “VINS D´ALTURA” per la situació i altitud de les nostres vinyes (600-700 mts).

PAGAMENT SEGUR ENTREGA EN 48/72 H ASSEGURANÇA INCLOSA EN L'ENVIAMENT

Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?
Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?

FES-TE DEL CLUB DIRECTE DEL CELLER

Si vols tenir accés a les millors promocions que et poden oferir els nostres cellers col·laboradors, en aquest espai rebràs informació puntual i ofertes concretes per als membres del club. Escriu el teu correu electrònic i ja en formaràs part.


    Llegir

    You've just added this product to the cart: