Antoni Giribet

comprar-vins-celler-antoni-giribet

Consulta els productes del celler Antoni Giribet


Comprar vins del celler Antoni Giribet

Hiverns freds i estius calorosos, climatologia que transmet una marcada personalitat als vins.

Celler de nova creació a la població de Preixana (Urgell) i adscrit a la denominació d’origen Costers del Segre, dins la subzona de les Valls del Riu Corb. Aquesta zona es caracteritza per hiverns freds amb intenses boires i estius molt calorosos i secs. Aquestes característiques climàtiques transmeten una personalitat molt marcada als vins.

Tots els vins que elaborem son de raïms procedents exclusivament de vinyes pròpies.

El procés d’elaboració del vi comença a la verema i per tant és molt important que el raïm arribi en bones condicions al celler. La primera classificació es realitza a peu de finca escollint els raïms en estat de maduresa òptim i que no tinguin grans verds, podrits o en mal estat. El transport, cap al celler, es realitza en el menys temps possible i amb caixes de 20 kg per tal que el raïm arribi en bones condicions.

Una vegada al celler disposem de dipòsits de fermentació d’acer inoxidable on realitzem la fermentació de les diferents varietats per separat a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats per tal d’obtenir l’extracció selectiva dels compostos fenòlics de la pell i la polpa, i aportar característiques específiques al vi com color, tanins, components d’extracte i aromes.

La maceració dura aproximadament sobre els 15 dies i amb la fermentació acabada el vi descansarà durant 10 mesos, abans del seu embotellament, en barriques de roure francès i americà en la petita sala d’emmagatzematge i criança a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products