Celler Clos Montblanc

comprar-vins-caves-celler-clos-montblanc

Consulta els productes de Clos Montblanc


Comprar vins i caves de Clos Montblanc

Un espai on el temps, la dedicació i la il·lusió es transformen en un gran vi.

L’any 1988 la família Carbonell Figueras amb una llarga tradició vitivinícola de més de 300 anys, inicia el projecte del celler “Clos Montblanc
Situat a Barberà de la Conca, molt a prop de dos llocs emblemàtics a la història de Catalunya: la ciutat fortificada de Montblanc i el monestir de Poblet. Una terra plena d’història i de tradicions on es van instal•lar els monjos cistercencs ja fa gairebé mil anys, amb el propòsit de buscar el camí cap a la perfecció. Un esperit que està present a l’ànima dels nostres habitants i es reflecteix en la manera de treballar de la seva gent.

Els nostres vins negres reuneixen l’esperit de varietats autòctones com el Trepat, Ull de Llebre o la Garnatxa amb castes forànies com el Merlot, Cabernet Sauvignon o Syrah en una simbiosi de caràcter i personalitat afegides.
Els blancs concerten el Macabeu tradicional de la nostra terra amb el Chardonnay i el Sauvignon Blanc que li donen equilibri a l’ensamblatge.
Els rosats s’elaboren de varietats com el Trepat, Ull de Llebre, Merlot, Cabernet i Pinot Noir en fermentacions que anomenem en “cascada” per la particularitat de la seva vinificació.

El celler compta amb l’espai i equipament per una vinificació moderna on s’elaboren els nostres vins de finca.
També té una zona de criança amb més de 1.000 botes amb diferents toneleries d’origen Francès i Americà.

El nostre enòleg Josep Vadrí ha treballat a diversitat d’escenaris, realitzant vinificacions juntament amb col•laboradors de zones tan diverses com França, Xile o Austràlia. Aquestes col•laboracions han deixat empremta a la seva enologia caracteritzada per uns vins d’avantguarda on la fruita s’expressa damunt la criança i on cada varietat mostra el seu caràcter més personal.

PAGAMENT SEGUR ENTREGA EN 48/72 H ASSEGURANÇA INCLOSA EN L'ENVIAMENT

Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?
Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?

FES-TE DEL CLUB DIRECTE DEL CELLER

Si vols tenir accés a les millors promocions que et poden oferir els nostres cellers col·laboradors, en aquest espai rebràs informació puntual i ofertes concretes per als membres del club. Escriu el teu correu electrònic i ja en formaràs part.


    Llegir

    You've just added this product to the cart: