Caves Naveran

comprar-cava-i-vins-naveran

A Caves Naveran tractem les vinyes amb mètodes estrictament ecològics

Naveran és el cognom d’una família dedicada al cultiu de les vinyes i a la producció artesanal dels seus propis vins i caves. Els seus cellers estan situats a la finca de Can Parellada (Torrelavit), al centre de l’Alt Penedès. El fet de ser vitivinicultors, és a dir, de conrear les vinyes i d’elaborar els vins, controlant en tot moment el creixement i la qualitat del raïm i realitzant coupages innovadors a partir de les seves pròpies varietats, distingeix aquests cellers de la majoria dels que es troben a la zona.

Fidels a la filosofia artesanal dels seus avantpassats, es té cura del creixement i la qualitat de la vinya amb una atenció personalitzada dels raïms, que garanteix un perfecte grau de maduració. I en la recerca permanent de la màxima qualitat, es fa també una aposta per la innovació.

La singularitat que presenta l’orografia de la finca, que es caracteritza pels seus desnivells naturals, i en la qual predominen els vessants en lleugera pendent, afavoreix el cultiu del raïm que rep la influència benefactora del sol la major part del dia.

PAGAMENT SEGUR ENTREGA EN 48/72 H ASSEGURANÇA INCLOSA EN L'ENVIAMENT

Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?
Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?

FES-TE DEL CLUB DIRECTE DEL CELLER

Si vols tenir accés a les millors promocions que et poden oferir els nostres cellers col·laboradors, en aquest espai rebràs informació puntual i ofertes concretes per als membres del club. Escriu el teu correu electrònic i ja en formaràs part.


    Llegir

    You've just added this product to the cart: