Celler Bàrbara Forés

comprar-vins-terra-alta-gandesa-bàrbara-forés

Consulta els productes del Celler Bàrbara Forés


Comprar vins del Celler Bàrbara Forés

Compromeses, amb la terra, que habitem

ELS NOSTRES ORIGENS

Amb el nom BÀRBARA FORÉS, el matrimoni Carmen Ferrer i Manuel Sanmartín ha volgut retre homenatge a la rebesàvia Bàrbara Forés nascuda a GANDESA el dia 7 de febrer de 1828.

Bàrbara Forés, filla d’un marxant de vins (Rafael Forés) i d’una propietària agrària (Maria Figueras), era una persona de gran caràcter i va influir de forma decisiva en el seu fill Rafael. Així Rafael Ferrer Forés, farmacèutic i viticultor il.lustrat, va fer construir el celler de la casa pairal on a la darreria del SEGLE XIX començà embotellar vi.

Bàrbara Forés significa, doncs, el respecte i la tradició en l’elaboració dels vins, transmesos de generació en generació durant més de cent anys a casa nostra.

QUI SOM

Als anys 90 Carmen i Manolo prenen les regnes del celler i aposten per un canvi de paradigma convertint-se en PIONERS en la elaboració de vins a la TERRA ALTA, amb la garnatxa blanca com a eix vertabror i començant un canvi en la manera d’entendre el vi al territori.

L’any 2014, s’incorpora al celler familiar Pili Sanmartín Ferrer, sisena generació des de la Bàrbara Forés. Una NOVA MIRADA que estableix diàlegs entre el vi, la cultura, les arts, el paisatge i tot allò relacionat amb la quotidianitat.

Amb el pas del temps hem aprés a valorar les potencialitats del territori, la dignitat del treball del camp i la importància del PAISATGE en el nostre dia a dia. Compromeses amb els ulls tancats amb la terra que habitem.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products