Celler Bell Cros

comprar-vins-qualitat-celler-bell-cros-montsant

Consulta els productes del Celler Bell Cros


Comprar vins del Celler Bell Cros

Felicitat en una ampolla

Bell Cros és una vinya nova amb ceps vells. Estem construint sobre tradicions que daten de fa milers d’anys, però amb la nostra mirada posada en el futur. Estem combinant l’alegria i l’entusiasme d’una passió acabada de descobrir amb l’orgull i el coneixement de la rica i profundament arrelada cultura del vi. Bell Cros és un projecte ple de diversió i amb visió de futur que difondrà felicitat amb els seus vins de la DO Montsant.

Bell Cros /
Bell Cros és el nom de la nostra vinya. Bell Cros també és el nom del nostre vi. Bell en català vol dir bonic, bell; Cros és una antiga paraula en català per dir vall. Bell Cros és la nostre bonica vall a la DO Montsant, Tarragona, Catalunya, Espanya.

Sostenible / ecològic
Les vinyes a la DO Montsant són sovint petites, massa petites, a causa de les lleis hereditàries. La població s’ha traslladat de les zones rurals als pobles més grans i les ciutats des de fa molts anys, el que dificulta la inversió i la regeneració necessàries. Les cooperatives vinícoles solen pagar als viticultors per quilo de raïm produït, independentment de la qualitat. Això ha obligat els productors a prioritzar el volum per davant de la qualitat. Però a la DO Montsant bufen nous vents i Bell Cros és part d’aquesta tendència. En el nostre primer any, Bell Cros va adquirir sis vinyes annexes. La conversió en una vinya més gran i totalment ecològica va començar immediatament. La paradoxa és que es necessita volum per poder centrar-se en millorar la qualitat a través de collites més selectes i petites.

Vinyes que han suportat entre 40 / 70 veremes
Tot i que Bell Cros és una nova incorporació al món del vi, les seves vinyes han estat donant el seu fruit durant anys. La majoria de les seves vinyes van ser plantades fa molt temps, tenen entre 40 i 70 anys. Això dóna personalitat al raïm i al vi. Aquestes vinyes més velles reflecteixen el terreny sobre el que creixen. Sempre hi ha una part especial de la DO Montsant a cada ampolla de Bell Cros.

0
La teva cistella està buida!

Sembla que encara no has afegit cap producte.

Consulta els productes