Les Acàcies

Compra-vins-Celler-Les-Acàcies-do-Pla-de-Bages

Consulta els productes del Celler Les Acàcies


Comprar vins del Celler Les Acàcies

El Celler més petit del món

Les Acàcies és una finca situada a una altitud mitjana de 500 m. dins el terme municipal d’Avinyó, a la zona a nord de l’altiplà de Bages. Amb un clima mediterrani de tendència continental, sec -húmit, amb altes variacions tèrmiques i una pluviometria de 635 mm molt concentrada a la primavera. Totes les nostres vinyes es troben a la mateixa finca al voltant del nostre celler.

La nostra filosofia com a elaboradors de vi, és la d’aconseguir la màxima harmonia i expressivitat en tota la nostra gamma de vins, com a fidel reflex de les qualitats del fruit i el seu entorn natural, sense sotmetre’ns a dogmes previs que puguin representar qualsevol tipus d’auto- limitació per a l’obtenció de la major qualitat possible en els nostres vins, que és el nostre principal objectiu.

La nostre major obstinació està en aconseguir la millor matèria primera possible, un raïm de qualitat suprema i per això dediquem esforços i cures en mantenir el millor equilibri entre els recursos naturals i la productivitat de la vinya, amb la mínima intervenció de labors o agents externs a la seva pròpia naturalesa.

A Les Acàcies volem que cadascun dels nostres vins tingui un marcat caràcter propi i que cadascún sigui una proposta singular, que no deixi indiferent a ningú. Disposem d’un pla de criança específic en funció de cada tipus de vi, tenint en compte les varietats de raïm que intervenen en la seva elaboració.

Abans de sortir al mercat, tots els nostres vins reposen entre tres i sis mesos en ampolla per garantir el seu millor moment per a la degustació.

0
La teva cistella està buida!

Sembla que encara no has afegit cap producte.

Consulta els productes