Les Acàcies

Compra-vins-Celler-Les-Acàcies-do-Pla-de-Bages

El Celler més petit del món

Les Acàcies és una finca situada a una altitud mitjana de 500 m. dins el terme municipal d’Avinyó, a la zona a nord de l’altiplà de Bages. Amb un clima mediterrani de tendència continental, sec -húmit, amb altes variacions tèrmiques i una pluviometria de 635 mm molt concentrada a la primavera. Totes les nostres vinyes es troben a la mateixa finca al voltant del nostre celler.

La nostra filosofia com a elaboradors de vi, és la d’aconseguir la màxima harmonia i expressivitat en tota la nostra gamma de vins, com a fidel reflex de les qualitats del fruit i el seu entorn natural, sense sotmetre’ns a dogmes previs que puguin representar qualsevol tipus d’auto- limitació per a l’obtenció de la major qualitat possible en els nostres vins, que és el nostre principal objectiu.

La nostre major obstinació està en aconseguir la millor matèria primera possible, un raïm de qualitat suprema i per això dediquem esforços i cures en mantenir el millor equilibri entre els recursos naturals i la productivitat de la vinya, amb la mínima intervenció de labors o agents externs a la seva pròpia naturalesa.

A Les Acàcies volem que cadascun dels nostres vins tingui un marcat caràcter propi i que cadascún sigui una proposta singular, que no deixi indiferent a ningú. Disposem d’un pla de criança específic en funció de cada tipus de vi, tenint en compte les varietats de raïm que intervenen en la seva elaboració.

Abans de sortir al mercat, tots els nostres vins reposen entre tres i sis mesos en ampolla per garantir el seu millor moment per a la degustació.

PAGAMENT SEGUR ENTREGA EN 48/72 H ASSEGURANÇA INCLOSA EN L'ENVIAMENT

Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?
Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?

FES-TE DEL CLUB DIRECTE DEL CELLER

Si vols tenir accés a les millors promocions que et poden oferir els nostres cellers col·laboradors, en aquest espai rebràs informació puntual i ofertes concretes per als membres del club. Escriu el teu correu electrònic i ja en formaràs part.


    Llegir

    You've just added this product to the cart: