Celler Lo

comprar-vi-celler-lo-priorat

Consulta els productes del Celler Lo


Comprar vins del Priorat del Celler Lo

Elaborar vins ecològics de qualitat, a un preu just, que reflecteixin la identitat de cada parcel·la en el vi.

A final dels 90 vàrem arribar al Priorat i lentament el nostre somni es va fer realitat: fer el nostre vi, gaudint de tot el procés, triant curosament cada raïm, per fer un vi artesà.
Il·lusió, feina i passió pel Priorat son els pilars del nostre projecte, que vàrem endegar al 2004 i quatre anys després, al 2008, la nostra primera ampolla va veure la llum. Al 2013 vàrem decidir fer un pas mes en el nostre projecte i després d’una curosa restauració vàrem instal·lar el nostre celler a un dels edificis mes emblemàtics del poble: el Sindicat Agrícola, que data del 1919.

El nostre nom va sorgir com un homenatge a aquesta terra: l’article masculí determinat, característic de la parla del Priorat i de les Terres del Ebre. Un nom seriós, com ha de ser un vi, i a la vegada proper i espontani, com nosaltres.

PAGAMENT SEGUR ENTREGA EN 48/72 H ASSEGURANÇA INCLOSA EN L'ENVIAMENT

Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?
Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?

FES-TE DEL CLUB DIRECTE DEL CELLER

Si vols tenir accés a les millors promocions que et poden oferir els nostres cellers col·laboradors, en aquest espai rebràs informació puntual i ofertes concretes per als membres del club. Escriu el teu correu electrònic i ja en formaràs part.


    Llegir

    You've just added this product to the cart: