Comprar vins ecològics del celler Mas Geli dins de la DO. Empordà

comprar vins celler Mas Geli Do empordà

Comprar vins ecològics del celler Mas Geli dins de la DO. Empordà

compra-vi-online-celler-mas-geli-emporda

A partir d’ara pots gaudir dels vins ecològics del Celler Mas Geli, de Masos de Pals, dins la DO. Empordà a 📲 compravionline.com ✔

La il·lusió d’elaborar un vi propi que expressi l’essència d’un territori.

La nostra filosofia es basa en tenir cura del cep des de l’inici. Mitjançant la pràctica de l’agricultura ecològica i la verema manual, seleccionem la millor matèria primera per elaborar el nostre vi.

Mas Geli està ubicat als Masos de Pals, un paratge privilegiat a redós dels massissos de les muntanyes de Begur i del Montgrí. Alhora, el terroir de sorra i pedra calcària, així com la seva proximitat al mar i el microclima propi de la zona, fan que els vins que s’hi produeixen tinguin personalitat pròpia.

Actualment comptem amb quinze hectàrees de vinya, on hi podem trobar varietats autòctones de l’Empordà, com són la garnatxa blanca, la garnatxa roja, la garnatxa negra, el samsó blanc, el samsó negre i el subirat parent, entre d’altres.

 

Consulta els productes del celler Mas Geli


Comprar vins del celler Mas Geli

 

compra-vi-online-Solista-9-Carinyena-Blanca-mas-gelicompra-vi-online-Solista-3-Lledoner-Roig-mas-gelicompra-vi-online-Sense-Pressa-Negre-mas-geli

Botiga de vins denominació d’origen Empordà, consulta els vins de l’Empordà, negres, rosats, i blancs. Compra a la nostra botiga online​ de Directe Celler.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products