Celler Ronadelles

Consulta els productes del Celler Ronadelles


Comprar vins del Celler Ronadelles

Elaborem vins per cada ocasió de la teva vida, perquè el lloc és aquí i el moment és ara

Seguim el calendari biodinàmic i respectem la natura. Estimem la vinya i la terra perquè la portem dintre i perquè el resultat que n’obtenim és el millor dels premis: vins d’una qualitat excepcional.

L’agricultura biodinàmica va més enllà de l’agricultura ecològica ja que, a més, també considera que la planta està lligada a l’expressió d’un Sistema Solar i Planetari que té especial incidència en tota la vida que es desenvolupa sobre la Terra. Aquest tipus d’agricultura ressalta la importància de la relació que té la planta amb tot el sistema energètic que l’envolta, és a dir, la connexió entre la planta i la matriu de la vida.

El fet de que les nostres vinyes estiguin en un entorn de tant limitada extensió, format per diversos tipus de sòl i relleus, fa que sigui possible elaborar diferents tipus de vins, destacant sempre en cada un d’ells la seva singularitat i personalitat Seguint aquests principis creem vins actuals que miren amb orgull el passat i la manera de fer dels nostres avis. Vins atractius, frescos, perfumats, harmoniosos, exquisits…plens de virtut.

I és que per nosaltres l’elaboració de vins és igual que respirar, allò que ens omple, una passió… un romanç. És per aquesta raó que ens considerem afortunats.

PAGAMENT SEGUR ENTREGA EN 48/72 H ASSEGURANÇA INCLOSA EN L'ENVIAMENT

Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?
Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?

FES-TE DEL CLUB DIRECTE DEL CELLER

Si vols tenir accés a les millors promocions que et poden oferir els nostres cellers col·laboradors, en aquest espai rebràs informació puntual i ofertes concretes per als membres del club. Escriu el teu correu electrònic i ja en formaràs part.


    Llegir

    You've just added this product to the cart: