Celler Tane

Consulta els productes del Celler Tane


Comprar vins del Celler Tane

El tresor del Priorat

És el projecte vinícola de la família Borràs. Un celler nascut de la il·lusió que, després de quatre generacions conreant raïm per als més prestigiosos productors de Priorat, ara els seus hereus Marc, Dolors i fills, hem decidit iniciar el nostre trajecte com a elaboradors de vi.

Amb el nom de Tane, el déu de l’harmonia i la bellesa, vam batejar el celler els fruits recorden les perles tahitanas creades per aquesta divinitat. Una perla negra que, a l’igual que els nostres vins, neix de la combinació perfecta entre el Geni de l’home i la Màgia de la natura.

Situada en un entorn idíl·lic a Poboleda (Priorat, Tarragona), al costat de la imponent Serra de Montsant, a la Finca Mas Borràs treballem dia a dia per obtenir vins de collita pròpia de baix rendiment i alta qualitat.

PAGAMENT SEGUR ENTREGA EN 48/72 H ASSEGURANÇA INCLOSA EN L'ENVIAMENT

Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?
Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?

FES-TE DEL CLUB DIRECTE DEL CELLER

Si vols tenir accés a les millors promocions que et poden oferir els nostres cellers col·laboradors, en aquest espai rebràs informació puntual i ofertes concretes per als membres del club. Escriu el teu correu electrònic i ja en formaràs part.


    Llegir

    You've just added this product to the cart: