Collbaix Celler el Molí

Comprar-vins-ecològics-Celler-Molí-Collbaix-del-Pla-de-Bages

Paisatges de vinya i olivera en una terra privilegiada

Corria l’any 1990 quan Sebastià Catllà, un reconegut empresari del sector del metall, va emprendre un singular projecte vitivinícola conjuntament amb Josep Maria Claret. Es tractava de recuperar les vinyes de les finques del Molí i de la Casanova de Monistrolet. Després d’un intens procés de recerca, van apostar per un model de producció vinícola completament ecològica, i es van convertir en el primer celler de la DO Pla de Bages a apostar-hi des del principi.

Tres dècades després de l’arrencada d’aquell projecte, Celler el Molí ha retornat a l’antiga imatge una gran part del paisatge que, des de la fil·loxera, havia desaparegut en aquesta zona limítrof amb Manresa. La vinya i també les oliveres caracteritzen els peus del famós turó del Collbaix, molt conegut al Bages pels seus nombrosos senders i per les sensacionals vistes que ofereix sobre el Pla de Bages i vers el massís de Montserrat.

Collbaix Celler el Molí ha aconseguit fer-se un lloc en el mercat del millors vins del país, amb molt bones valoracions per a una desena de les seves creacions, a més d’elaborar oli d’oliva verge extra de tres varietats.

PAGAMENT SEGUR ENTREGA EN 48/72 H ASSEGURANÇA INCLOSA EN L'ENVIAMENT

Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?
Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?

FES-TE DEL CLUB DIRECTE DEL CELLER

Si vols tenir accés a les millors promocions que et poden oferir els nostres cellers col·laboradors, en aquest espai rebràs informació puntual i ofertes concretes per als membres del club. Escriu el teu correu electrònic i ja en formaràs part.


    Llegir

    You've just added this product to the cart: