Celler Loxarel

comprar-vins-classic-penedes-celler-loxarel

Consulta els productes del Celler Loxarel


Comprar vins i escumosos del Celler Loxarel

Ecologia i Biodinàmica

Els nostres vins i escumosos els elaborem amb raïm 100% ecològic i som un celler pioner en l’aplicació de les tècniques de l’agricultura biodinàmica a les nostres vinyes per evitar l’ús de pesticides i productes químics contaminants i contribuir a la sostenibilitat del planeta.

Vins d’Amfora i Vins Naturals
Recuperem una tradició mil·lenària
Som pioners en la recuperació de l’ús d’àmfores de fang per fermentar els nostres vins i escumosos com ho feien fa milers d’anys els nostres ancestres. Amb aquest envàs noble aconseguim vins més autèntics, frescos, cremosos i minerals, que transmeten millor el gust de la fruita i la terra que els ha vist néixer.

»Evolucionem cap als nostres orígens.«
Les observacions i l’experiència dels nostres avantpassats ens han permès adaptar-nos al ritme dels cicles lunars i posar en pràctica accions que ens fan millors viticultors i elaboradors. Reconeixent la bona feina dels que ens han precedit, treballem per fer els millors productes amb el màxim respecte per l’entorn i la saviesa transmesa. Per això, a Loxarel diem que evolucionem cap als orígens.

PAGAMENT SEGUR ENTREGA EN 48/72 H ASSEGURANÇA INCLOSA EN L'ENVIAMENT

Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?
Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?

FES-TE DEL CLUB DIRECTE DEL CELLER

Si vols tenir accés a les millors promocions que et poden oferir els nostres cellers col·laboradors, en aquest espai rebràs informació puntual i ofertes concretes per als membres del club. Escriu el teu correu electrònic i ja en formaràs part.


    Llegir

    You've just added this product to the cart: