Celler Can Vich de la Vall del Mediona

Consulta els productes del Celler Can Vich


Comprar vins i escumosos del Celler Can Vich

Celler familiar de la Vall de Mediona

D’on venim?

La història de Can Vich ha anat sempre lligada a la Masia i al conreu de les seves terres, sobretot de la vinya.
Als voltants de la masia, hi trobem indicis d’aquest cultiu en els marges que emmarcaven les vinyes, en les barraques que oferien recer als pagesos, i en les piques de pedra on es preparava el “caldo” bordelès per tractar els ceps.
La casa pairal és plena d’objectes, vestigis del passat, que ens mostren la vinculació dels nostres avantpassats amb el vi. Hi trobem des d’antigues premses de pedra fins a uns dels primers cellers motoritzats de la zona.
L’autosuficiència de la vida a la masia es manifesta també en els estris, la premsa d’oli i el forn que utilitzaven per a l’elaboració del pa.

El Celler i les Vinyes

Després d’un parèntesi en l’elaboració de vi a la masia i d’anys dedicats exclusivament al conreu de sembrats i vinyes, el Lluís Vich  va decidir començar de nou l’elaboració del vi a Can Vich.
Vam aprofitar l’antic celler de la casa familiar, anomenada també “Can Vich“, situada al poble de Sant Joan de Mediona. I amb l’ajuda i els ànims de la família i els amics vam començar a fer proves i a adequar de mica en mica les instal·lacions del celler.
Després d’uns anys experimentals, molta feina i il·lusió, vam decidir fer el pas endavant i donar a conèixer els nostres vins l’any 2012.

Vins ecològics

Les nostres vinyes estan situades al voltant del poble de Les Cases Noves de Can Pardo, a més de cinc-cents metres sobre el nivell del mar, entre els municipis de Mediona i la Llacuna.
Les vinyes no formen un conjunt uniforme, sinó que estan disperses entre sí, en petites parcel·les. I és per això que cada vinya i cada vi té la seva pròpia historia
Des del 2019 els vins de Can Vich s’elaboren sota la certificació CCPAE.

0
La teva cistella està buida!

Sembla que encara no has afegit cap producte.

Consulta els productes