Genium Celler

Vins Singulars de Producció Limitada

Genium Celler neix l’any 2002 quan sis famílies amb llarga tradició en el cultiu de vinyes al municipi de Poboleda (Priorat), decideixen unir esforços per elaborar un vi de qualitat amb el raïm dels seus propis cultius i sota la supervisió de l’enòloga Roser Amorós.

El celler està instal·lat als baixos d’una casa al centre del poble, la qual va ser el primer assentament dels monjos cartoixans d’Scala Dei.

Tot i ser un celler petit, a les seves instal·lacions s’han utilitzat les últimes novetats en tecnologia: dipòsits d’acer inoxidable especials amb més diàmetre per afavorir les aromes del producte, dipòsits de diferents capacitats (de 500 a 1.000 litres) per poder fermentar cada tipus de raïm i partida de cada finca en el seu òptim estat de maduració, equip de fred per poder controlar la temperatura de fermentació i de criança i taula de selecció d’entrada de raïms.

Per a l’envelliment només s’utilitzen bótes de roure francès de 225 litres procedents de la zona d’Alier.

PAGAMENT SEGUR ENTREGA EN 48/72 H ASSEGURANÇA INCLOSA EN L'ENVIAMENT

Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?
Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?

FES-TE DEL CLUB DIRECTE DEL CELLER

Si vols tenir accés a les millors promocions que et poden oferir els nostres cellers col·laboradors, en aquest espai rebràs informació puntual i ofertes concretes per als membres del club. Escriu el teu correu electrònic i ja en formaràs part.


    Llegir

    You've just added this product to the cart: