Marco Abella

comprar-vins-celler-Marco-Abella-Priorat

Vins que expressen l’autenticitat, tipicitat i essència del poble de Porrera

Al 1898 va néixer Ramón Marco Abella a Porrera.
Home emprenedor i de fort caràcter, va decidir tornar a donar vida a la que havia estat una de les millors vinyes de la regió del Priorat.

Després d’un segle, el seu nét David i la seva esposa Olivia, decideixen donar un pas endavant construint un celler modern.

El matrimoni abandona les seves respectives carreres professionals per dedicar-se exclusivament a les seves passions i construeixen el celler Marco Abella, contribuint d’aquesta manera al prestigi mundial dels vins del Priorat.

El nostre celler ha estat dissenyat per poder aprofitar al màxim els recursos naturals. Construït al 2005 enmig de les nostres vinyes, disposa d’un laboratori que ens permet un control constant del procés d’elaboració i la consecució d’una qualitat òptima. La seva estructura, amb dues plantes sota terra, ens permet utilitzar la gravetat per a cada un dels passos de vinificació. La criança té lloc sota terra, a una temperatura i humitat estables per a l’adequada evolució i conservació dels vins.

PAGAMENT SEGUR ENTREGA EN 48/72 H ASSEGURANÇA INCLOSA EN L'ENVIAMENT

Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?
Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?

FES-TE DEL CLUB DIRECTE DEL CELLER

Si vols tenir accés a les millors promocions que et poden oferir els nostres cellers col·laboradors, en aquest espai rebràs informació puntual i ofertes concretes per als membres del club. Escriu el teu correu electrònic i ja en formaràs part.


    Llegir

    You've just added this product to the cart: