Vins de Foresta

comprar-vins-de-foresta-massis-garraf

Vins en l’entorn únic del Massís del Garraf

L’Arboçar està ubicat al Massís del Garraf, al llindar de les comarques de l’Alt Penedès i Garraf.

​​La nostra finca està formada per un cultiu de vinya entre una extensa zona forestal i muntanyosa amb pi blanc, arboç, matolls, margalló, romaní, poniol, farigola, fonoll i altres espècies mediterrànies.

​Les vinyes estan plantades en terrasses amb marges de pedra seca centenaris. Sòls poc profunds, pobres en matèria orgànica amb continguts variables d’argila, sobre un llit de pedra calcària de textura permeable, però amb bona capacitat de retenció d’humitat, que donen rendiments baixos però d’alta concentració.

​És una zona amb el microclima propi del Massís del Garraf, molt influenciat pel Mediterrani. Parcel·les orientades al sud envoltades de bosc amb una excel·lent insolació i una marinada que no deixa enfilar les temperatures durant el dia, potenciant així, una perfecte maduració i estat sanitari del raïm.

​La filosofia de la nostra viticultura és tranversal, conservant el paisatge, l’arquitectura, l’entorn i les varietats autòctones. Accentuant el treball de camp, impulsant la transformació del cultiu tradicional vers l’ecològic amb pinzellades de biodinàmic. Obtenim unes vinyes on es fonamenta la qualitat sostenible produint vins de “terrer”, que es veu reflectida en una notable diferenciació dels vins elaborats.

PAGAMENT SEGUR ENTREGA EN 48/72 H ASSEGURANÇA INCLOSA EN L'ENVIAMENT

Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?
Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?

FES-TE DEL CLUB DIRECTE DEL CELLER

Si vols tenir accés a les millors promocions que et poden oferir els nostres cellers col·laboradors, en aquest espai rebràs informació puntual i ofertes concretes per als membres del club. Escriu el teu correu electrònic i ja en formaràs part.


    Llegir

    You've just added this product to the cart: