Us presentem les novetats del petit celler Les Acàcies

les-acàcies-comprar-vins-do-pla-de-bages

Us presentem les novetats del petit celler Les Acàcies

“Mantenint l’essència i esperit del Bages volem aportar valor i identitat a la zona i per això apostem per varietats autòctones com el mandó, el picapoll, el sumoll o la garnatxa i també per una selecció de varietats escollides per la seva excel·lent adaptació al nostre territori.”

Us presentem les novetats del petit celler Les Acàcies:
Compra-vi-Aestus-Celler-Les-Acàcies-Pla-de-Bages

Aestus

Monovarietal de mandó. És part de l’aposta que fem a Les Acàcies per les varietats autòctones i que il·lumina el camí que emprenem a partir d’ara. Representa molt bé els nous vins del Bages, que expressen més la vinya i el paisatge. També els boscos que l’envolten els trobem dins aquesta ampolla.

Compra-vi-Desbordant-Celler-Les-Acàcies-Pla-de-Bages

Desbordant

És un dels nostres vins que expressa millor paisatge, clima i terra. Aromes, olors i colors del Bages que s’identifiquen també a la copa.

Compra-vi-blanc-Instant-de-flor-Celler-Les-Acàcies-Pla-de-Bages

Instant de flor

Ví blanc 100% chardonnay. Collit i seleccionat a mà i premsat directe. Fermenta en dipòsits d’acer inoxidable amb la temperatura controlada i acaba la fermentació en bótes de roure francés de 225 i 300 litres. Fa una criança a la mateixa bóta d’uns 8 mesos aplicant la tècnica del “battonage”, que consisteix en mantenir les lies en moviment per donar-li complexitat i estructura al vi.

Compra-vi-Opositor-Blanc-Celler-Les-Acàcies-Pla-de-Bages

Opositor Blanc

Vi blanc elaborat amb una varietat negra autòctona de la zona: picapoll negre. Collit amb caixes i seleccionat a mà, premsat directament per evitar el contacte directe amb les pells, per tal d’aconseguir un most de color blanc (blanc de noirs). Una fermentació de 10 dies a baixa temperatura permet mantenir l’expressió i les aromes varietals. Criança de 3 mesos amb les seves mares.

Compra-vi-Opositor-Noir-Celler-Les-Acàcies-Pla-de-Bages

Opositor Noir

És un vi jove, fàcil i elegant, pensat per ser versàtil en qualsevol maridatge.

Elaborat amb ull de llebre, merlot i la varietat per excel·lència del Bages, el picapoll negre. Collit i seleccionat a mà, maceració prefermentativa en fred durant dos dies, vinificació de les varietats per separat i posterior cupatge al dipòsit.

Vins de producció limitada i númerada que ja podeu gaudir-los a 📲 compravionline.com ✔⁣

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products