Finca Mas Perdut

Comprar-vins-Mas-Perdut

La passió pel vi i la terra, entenent la viticultura de manera diferent: On la terra és un element viu i dóna la vida al cep.

Elaboració exclusiva de vinyes pròpies, repartides al voltant de la finca, al cor de la comarca del Baix Penedès.

Tenim uns sòls extremadament calcaris i de textura franca i franco–argilosa, on l’equilibri entre llims, argiles i sorres son presents. Això provoca una gran penetració de l’aigua on obliga les arrels ser més profundes i arrelar-se més a la terra.

Totes les nostres vinyes son velles o molt velles, és a dir, on la més jove te uns 40 anys i la mes antiga al voltant de 80 anys.

Les parcel·les que seleccionem per a elaborar els nostres vins són procedents de vinyes amb molta edat i amb baix rendiment per ha, ja que així aconseguim un raïm amb la màxima expressió i concentració sent el símbol de la nostra identitat. Volem preservar i embotellar l’essència de les nostres terres, d’altra banda, decidim el moment òptim de maduresa, duent a terme uns controls visuals verema.

PAGAMENT SEGUR ENTREGA EN 48/72 H ASSEGURANÇA INCLOSA EN L'ENVIAMENT

Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?
Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?

FES-TE DEL CLUB DIRECTE DEL CELLER

Si vols tenir accés a les millors promocions que et poden oferir els nostres cellers col·laboradors, en aquest espai rebràs informació puntual i ofertes concretes per als membres del club. Escriu el teu correu electrònic i ja en formaràs part.


    Llegir

    You've just added this product to the cart: