-22%

Lot Exclusiu Vins Blancs i Rosats d’autor Celler Ronadelles

69,00

El Lot Exclusiu Vins Blancs i Rosats d’autor Celler Ronadelles està compost dels següents vins:

2 x FLOR MEDITERRÁNEA BLANC
2 x GUINEU D’ARGENT BLANC
2 x LES JOVERES DE MARGALEF ROSAT

— Lot Exclusiu de Compra Vi Online —

Descripció

FLOR MEDITERRÁNEA BLANC

Vista: Visualment es caracteritza per la seva brillantor i finesa. És un vi net i clar, de lleugers tons verdosos.
Aromes: Té un nas molt expressiu i floral, que ens recorda les flors blanques com la del taronger, per sobre de tons afruitats de poma i pera verds.
En boca: Rodó i fresc en boca. De tacte suau i equilibrat al paladar, amb un recorregut de bona intensitat amb un final agradable, llarg i sedós.
Maridatge: És ideal per beure a copes i ideal per maridar amb peix i marisc, així com la pasta i els arrossos suaus.
Varietats i percentatges: Garnatxa Blanca i Macabeu

GUINEU D’ARGENT BLANC

Vista: Es tracta d’un vi clar i brillant amb reflexes de color palla i lleugers tons daurats a causa de la maceració amb pells.
Aromes: En nas és fresc i afruitat, amb un bon equilibri d’aromes de fruita verda com la poma i la pera sobre un lleuger aroma a préssec i plàtan.
En boca: El pas en boca és intens, omplint el paladar d’equilibrats sabors en el que es repeteixen les sensacions nasals. És voluptuós i estructurat malgrat tractar-se d’un vi jove, gràcies a la fermentació amb pells de la Garnatxa Blanca. El final és llarg i persistent.
Maridatge: És ideal per beure a copes i també per maridar amb peix, pasta, arrossos o amanides. També amb formatges cremosos i tendres.
Varietats i percentatges: 50% Macabeu i 50% Garnatxa Blanca
Criança: Tot i ser un vi jove, la Garnatxa Blanca ha fermentat amb les seves pells durant 15 dies; en canvi el Macabeu s’ha premsat, separant així el most de les pells.

LES JOVERES DE MARGALEF ROSAT

Vista: Atractiu color maduixa intens amb suaus matissos brillants de color vermell grosella.
Aromes: Aromàtic i seductor. Destaquen les notes de melmelada de fruita vermella com la grosella i la cirera. En segon pla trobem lleugeres notes a flors de plantes com la menta o l’eucaliptus.
En boca: Presenta un excel·lent “bouqué” d’estil modern i elegant. És amable i equilibrat i presenta n final suau i seductor. Predominen les notes de fruita sobre els tanins dolços.
Maridatge: És un vi ideal per acompanyar qualsevol tipus d’àpat lleuger, però és excepcional i idoni per acompanyar un bon aperitiu.
Varietats i percentatges: 100% Cabernet Sauvignon.

Informació addicional

Pes 6 kg