Nadal – Corpinnat

Nadal, Corpinnat i vins blancs nobles

A dia d’avui, les nostres vinyes conreades seguint les pautes de la viticultura ecològica continuen regalant-nos el fruit de les varietats autòctones del Penedès —xarel·lo, xarel·lo vermell, parellada i macabeu— amb les quals elaborem escumosos de llarga criança a partir dels rituals artesanals del methode champenoise (mètode tradicional). A partir de 1998, amb la tercera generació de la família Nadal al front del celler, la nostra gamma de productes s’amplia. Es comença a elaborar els primers vins blancs secs de la finca amb una decidida aposta per la varietat xarel·lo i es treu al mercat el primer vi blanc dolç de botrytis natural elaborat a l’Estat espanyol amb la varietat Macabeu.

Nadal, viticultura ecològica i sostenible.

Des de la fundació de Nadal l’any 1943, la viticultura i els processos d’elaboració sostenibles han marcat el dia a dia de la finca. L’ús dels recursos naturals amb responsabilitat i respecte donen sentit a cada una de les nostres ampolles.

A Nadal elaborem els nostres vins i Corpinnats a partir de raïm de producció ecològica, sense pesticides ni fertilitzants artificials. No reguem els ceps i treballem per adaptar les vinyes al canvi climàtic sense deixar de practicar una viticultura de secà. Donem prioritat a les pràctiques manuals (en la poda en verd, l’aclarit del raïm o la verema). Intervenim el mínim possible en el procés d’elaboració per respectar les aromes pròpies del fruit que ens dona la terra. I reciclem el vidre, cartró, aigües de rentat i tots els subproductes que intervenen en el procés d’elaboració.

La primera collita amb certificació ecològica del CCPAE (1) de Nadal és la de 2018, tres anys després d’iniciar el procés de reconversió de la vinya a tota la finca.

PAGAMENT SEGUR ENTREGA EN 48/72 H ASSEGURANÇA INCLOSA EN L'ENVIAMENT

Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?
Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?

FES-TE DEL CLUB DIRECTE DEL CELLER

Si vols tenir accés a les millors promocions que et poden oferir els nostres cellers col·laboradors, en aquest espai rebràs informació puntual i ofertes concretes per als membres del club. Escriu el teu correu electrònic i ja en formaràs part.


    Llegir

    You've just added this product to the cart: