-5%

Petrea Chardonnay 2018 Mas Comtal

30,25

Varietats: Chardonnay 100%

Categories: , , Etiquetes: , ,

Descripció

Vi procedent de raïm de vinyes de chardonnay de més de 30 anys, i d’entre 50 i 80 anys els de xarel·lo.

Per a l’elaboració d’aquest vi es va fer caure la meitat de la producció de chardonnay en l’època en que els raïms començaven a verolar. És per aquest motiu que es va aconseguir la concentració aromàtica i tànnica.

Després d’una extracció directa premsant el raïm prèviament desrapat, s’inicia la fermentació alcohòlica en les bótes on es desenvolupa extremadament lent, a una temperatura d’uns 14 Co.

Vinificació: Extracció directa premsant el raïm prèviament desrapat. Inicia la fermentació alcohòlica en un dipòsit d’acer inoxidable i la culmina en les barriques on es desenvolupa extremadament lent a una temperatura d’uns 14 graus centígrads. Posteriorment s’efectua la fermentació malolàctica per tal de conferir-li una acidesa més agradable al paladar.

Criança: La maduració oxidativa d’aquest vi té lloc en les mateixes bótes noves de roure europeu i torrat mig durant un període de 10 mesos. Durant aquest període s’efectua periòdicament un batonage amb els llevats de fermentació per tal de conferir al vi més cos i capacitat d’envelliment.

Informació addicional

Pes 1 kg
Tria una Quantitat

1 ampolla, 6 ampolles