Política de cancel.lació

Política de cancel·lació i devolució

El client té dret a cancel·lar les comandes sense cap cost i a rebre el reemborsament de la totalitat de l’import pagat fins al moment en que l’enviament no hagi entrat en fase de preparació; un cop en preparació, enviat o entregat, no serà possible la cancel·lació de la comanda

En els casos en què la comanda no hagi entrat encara en fase de preparació, el client ha de sol·licitar la cancel·lació de la mateixa per correu electrònic a facil@compravionline.com, tenint en compte que entre la recepció, lectura i gestió del missatge pot transcórrer un termini de temps, i haver entrat en fase de preparació i no sigui possible aturar el seu enviament.

Un cop cancel·lada la comanda, compravionline.com ens comprometem a reemborsar la totalitat de l’import pagat en un termini màxim de 7 dies naturals.

PAGAMENT SEGUR ENTREGA EN 48/72 H ASSEGURANÇA INCLOSA EN L'ENVIAMENT

Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?
Com funciona Directe Celler?
¿Cómo funciona Directe Celler?

FES-TE DEL CLUB DIRECTE DEL CELLER

Si vols tenir accés a les millors promocions que et poden oferir els nostres cellers col·laboradors, en aquest espai rebràs informació puntual i ofertes concretes per als membres del club. Escriu el teu correu electrònic i ja en formaràs part.


    Llegir