-8%

Endogen Negre Sumoll 2022

11,00

Varietats: 100% Sumoll

Categories: , , Etiquetes: ,

Descripció

11,5% Vol | Servir entre 14 – 16ºC | 1066 Ampolles
6 Mesos de Criança en Barrica, Àmfora de ceràmica i dama joana. Llevat Indígena

Vinificació a la Propietat
Partim de collita pròpia i feta a mà per preservar i fer-ne una exclusiva selecció del raïm per a que arribi al celler amb la màxima qualitat possible.
Fem una maceració pre fermentativa a temperatura controlada en dipòsit inoxidable on el most flor fermentarà amb els llevats indígenes propis.
Realitzem una criança de 12 mesos en barrica, àmfores de ceràmica i damajoanes, on finalment reposarà uns mesos en les ampolles abans de sortir al mercat

Descripció
Aspecte vermell cirera poc intens amb rivets lilosos. En nas destaquen les herbes aromatiques i la fruita acida combinats amb aromes de cuir, tabac espècies i torrats. En boca es presenta fresc, amb una entrada llaminera, densa i acidesa marcada. És un vi fresc versatil però alhora elegant, persistent i capaç d’arribar als sentits.
Es vi molt gastronòmic pensat per acompanyar un àpat de principi a fi però tambè un vi juganer per poder descobrir el que es una varietat oblidada com el sumoll. El maridatge especialment amb carns de caça i brasa i plats contundents.

Informació addicional

Pes 1 kg
Tria una Quantitat

1 ampolla, 3 ampolles, 6 ampolles