Compra vi Online

Botiga de vins online especials i de qualitat

Compra vi Online neix amb l’objectiu de ser una eina útil, que connecti els cellers del territori amb el client d’una forma fàcil i còmoda per a ambdues parts.

Treballem perquè als cellers que formi part de la plataforma, arribin als amants del vi que desitgin accedir als vins de petits cellers de qualitat, que ofereixen vins i escumosos diferents, que segur et sorprendran.

Un tracte directe amb cellers elaboradors del territori català, que ens permeten gaudir d’un catàleg de cellers de qualitat per oferir als nostres clients.

Compra Vi Online

Compra vins a través de la relació qualitat / preu.

En el nostre catàleg de cellers que ofereixen els seus vins i escumosos, els trobaràs organitzats, per varietats de raïm, regions vinícoles i tipus de vi.

A Compra Vi Online, també podràs trobar el teu vi, triant de totes les opcions la que consideris que et convenç més per la seva excel·lent relació qualitat-preu.

Per elaborar un vi de qualitat, influeixen diferents aspectes que afecten el producte final, des del treball a la vinya, el moment oportú de la verema, el mètode d’elaboració, el temps de criança o repòs en celler …, i d’altra banda està el preu, que rep tota la influència del procés d’elaboració i els seus costos, el tipus de raïm, la qualitat de l’anyada, la quantitat d’ampolles de cada vi, i les singularitats de cada mercat, entre altres factors.

Si saps triar, la qualitat no és cara i la trobaràs en totes les franges de preus.

Si tens dubtes, consulta’ns i estarem encantats d’assessorar-te.

Produccions limitades, artesanals, respecte pel medi ambient, cellers molt especials amb història pròpia, oferint vins i escumosos de màxima qualitat.

Coneix el territori català a través dels cellers elaboradors, i de les i els protagonistes que el treballen i trepitgen en primera persona, per oferir un producte acabat amb l’accent de cada regió vinícola d’on ha nascut.

Treballem amb la voluntat d’oferir escumosos i vins, de totes les zones vinícoles del territori català, i poder mostrar un catàleg amb el ventall més ampli, a través de cellers petits amb vins especials i singulars.

Creiem que el millor espai per mantenir les qualitats dels vins, és el celler on l’han elaborat, així treballem a Compra vi Online, per oferir-te els productes directes del celler a casa teva.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products